Vin bun de servit în orice moment

În funcție de model, vitrinele de vinuri cu mai multe zone de temperatură folosesc zone diferite de temperatură sau compartimente pentru vin controlate individual pentru a depozita vinurile în funcție de temperatura optimă de servire. Vinul roșu își dezvăluie optim aroma între +16°C și+20°C, iar vinul alb între +10°C and +12°C. Pe altă parte , vinul spumant și șampania au cel mai bun gust atunci când sunt răcite la temperaturi între +5°C and +7°C.

liebherr-wtes5972-20-m1-v2

Vitrine de vin cu mai multe zone de temperatură seria Vinidor

Aparatele din gama Vinidor au două sau trei compartimentei independente, controlabile, pentru depozitarea vinului roșu, vinului alb și al șampaniei, toate la temperatura lor optimă de servire. Mulțumită setărilor de temperatură reglabilă și compartimentelor de dimensiuni variabile, aceste vitrine sunt ideale pentru orice colecție de vinuri de casă.

› Vitrine de vin cu mai multe zone de temperatură seria Vinidor

Vitrine de vin cu mai multe zone de temperatură seria Vinothek

În vitrinele de vin cu mai multe zone de temperatură din gama Vinothek este folosit un sistem de control climatic de specialitate pentru a obține condiții de temperatură stratificate. Vinul roșu poate fi depozitat la +18°C în secțiunea superioară a vitrinei, în timp ce partea de jos, cu o temperatură de +5°C este perfectă pentru vin spumant sau șampanie.

› Vitrine de vin cu mai multe zone de temperatură seria Vinothek