Laboratoare de cercetare și sectorul medical

Frigiderele și congelatoarele pentru laboratoarele de cercetare trebuie să își însușească cerințele specifice industriei. Cu precizia controlului electronic și setările de temperatură, aparatele Liebherr pentru laboratoare sunt perfecte pentru a oferi o temperatură stabilă. Funcțiile lor cuprinzătoare și caracteristicile lor asigură stocarea optimă a substanțelor sensibile, produselor chimice sau alte materiale de cercetare. Frigiderele și congelatoarele Liebherr sunt concepute pentru o viață lungă și eficiență energetică.

liebherr_commercial_laboratory_img_310

Laboratoare de cercetare și sectorul medical

Frigidere profesionale pentru laboratoare

liebherr_lkpv8420_img_220Aparatele frigorifice profesionale Liebherr pentru laboratoare depozitează substanțe foarte sensibile în condiții optime. În cazul întreruperilor de curent sau dacă o ușă este lăsată deschisă și crește temperatura din interior, aparatele activează automat o alarmă. Un software înregistrează în mod continuu profilul de temperatură – iar dacă temperatura se abate de la limitele definite, sistemele de avertizare declanșează alarma. Sistemele electronice de control Profi dispun de o conexiune la un sistem extern de avertizare la distanță și o interfață serială RS 485.

› Frigidere pentru laboratoare de cercetare

Congelatoare profesionale pentru laboratoare

liebherr_lgpv8420_1_img_220

Congelatoarele profesionale Liebherr oferă condiții optime de stocare a substanțelor sensibile. În cazul întreruperilor de curent, dacă o ușă este lăsată deschisă sau dacă crește temperatura, aparatele emit alarme vizuale și acustice. Sistemul de control electronic Profi permite o documentație simplă, fiabilă a profilului de temperatură.

› Congelatoare pentru laboratoare de cercetare

Aparate frigorifice pentru industria farmaceutică

liebherr_mkv3913_img_220

În farmacii, spitale și alte facilități sanitare, aparatele frigorifice trebuie să îndeplinească standarde stringente pentru a depozita medicamente. Conform certificării DIN 58345, aparatele Liebherr au multe caracteristici care să garanteze stocarea în siguranță.

› Aparate frigorifice pentru industria farmaceutică