Frigidere si congelatoare profesionale pentru industria hoteliera si catering

Aparatele frigorifice profesionale Liebherr oferă o performanță excepțională de refrigerare și congelare, alături de un spațiu de depozitare generos. Frigiderele și congelatoarele depozitează alimentele proaspete sau gata de servit într-un mod foarte accesibil. Front-urile, compartimentele și recipientele sunt toate proiectate pentru a fi foarte ușor de curățat: un aspect foarte important pentru bar-uri, pub-uri și restaurante.

liebherr_commercial_gastronomy_img_310

Industria hotelieră și catering

Frigidere profesionale

frigidere_comerciale_liebherrFrigiderele profesionale Liebherr se mulează perfect cu cerințele drastice ale sectorului hotelier și gastronomic. Sunt concepute pentru utilizarea profesională intensă, fiind robuste și fiabile datorită materialelor de calitate înaltă folosite în producția lor. Recipientele interioare sunt ușor de curățat facilitând o igienă imaculată, iar sistemele de control avansate și componentele ultra performante asigură o performanță optimă de refrigerare și congelare, alături de un consum energetic redus.

› Frigidere profesionale

Congelatoare profesionale

congelatoare_comerciale_liebherrCongelatoarele profesionale Liebherr îndeplinesc cele mai înalte standarde din domeniul profesional: capacitate netă mare, fiabilitate, durabilitate și ușurință de curățare. Sistemele de control sofisticate și ultra performante, agenții de răcire ecologici asigură condiții perfecte de congelare și  o depozitare în siguranță a alimentelor. Decongelarea cu aer cald reduce considerabil timpul acesteia, economisind și energie.

› Congelatoare profesionale

Vitrine de vinuri profesionale

vitrine_de_vinuri_liebherr_Vitrinele de vin de la Liebherr cu o calitate premium remarcabila, sunt perfecte pentru hoteluri si sectorul gastronomic. Vitrinele expun elegant colectia de vinuri si ofera o solutie practica pentru depozitarea vinurilor pentru o perioada mai indelungata sau pentru mentinerea vinurilor fine la temperatura lor ideala de servire. Cu o gama completa de vitrine clasice de vin, vitrine cu mai multe zone de temperatura sau aparatele de inalta tehnologie din gama Vinidor, Liebherr are vitrina de vin perfecta pentru nevoile tale specifice.

› Vitrine de vinuri profesionale