Congelatoare pentru alimente congelate și înghețată

Congelatoarele Liebherr asigură consum redus de energie și eficiență maximă – și în același timp asigură prezentarea optimă a produselor. Ba mai mult, cu o izolație foarte eficientă, compresoare puternice și componente de răcire aliniate perfect, garantează performanță la cel mai înalt grad.

liebherr_commercial_freezer_img_310

Industria alimentelor congelate și a înghețatei

Lăzi frigorifice pentru cumpărături impulsive

liebherr_gti5053_40_img_220Lăzile frigorifice pentru vânzările de impuls de la Liebherr vă prezintă produsele în mod atractiv, clar și tentant. Chit că sunt într-un supermarket, la o benzinărie sau într-un colț al unui mic magazin, aceste lăzi frigorifice asigură cadrul perfect pentru o prezentare exclusivă a produselor și cresc probabilitatea ca oamenii ce intră în magazin să ia o decizie de cumpărare pe moment, neplanificată.

› Lăzi frigorifice pentru cumpărături impulsive

Lăzi frigorifice pentru comerț

liebherr_gte3700_21_img_220

Lăzile frigorifice pentru comerț sunt gândite să asigure performanță de răcire maximă și o prezentare deosebită a produselor. Sticla glisantă de deasupra aparatului se închide și se deschide foarte lin, timp în care iluminarea încântătoare asigură o vizualizare a produselor la clasa întâi. Rotițele stabile (în funcție de model) permit aparatelor să fie mutate rapid cu efort minim, făcând simplă curățarea podelii.

› Lăzi frigorifice pentru comerț

Lăzi frigorifice pentru depozitare

liebherr-gtl4906-21_img_220

În special în sectorul profesional, lăzile frigorifice trebuie să fie concepute astfel încât să reziste la zile de lucru stresante și o multitudine de cerințe riguroase datorate frecvenței utilizării lor în fiecare zi. Datorită acestui fapt, Lieberr folosește întotdeauna materiale la calitate premium și componente de răcire performante și, datorită angajamentului nostru vis-a-vis de calitate, toate lăzile frigorifice Liebherr sunt durabile și fiabile.

› Lăzi frigorifice pentru depozitare

Congelatoare

liebherr_gg5510_40_img_220

În completarea lăzilor frigorifice, oferim de asemenea și o gamă largă de congelatoare pentru uz zilnic. Concepute ergonomic, permit produselor să fie accesate cu efort minim. Produsele sunt depozitate într-o manieră plăcută, curată și atractivă, iar cu tehnologia NoFrost, dezghețarea care fura extrem de mult timp ține de domeniul trecutului.

› Congelatoare