Despre Liebherr

liebherr-familia

Afacerea familiei Liebherr a început în 1949, la inițiativa lui Hans Liebherr. Marele succes înregistrat de prima macara-turn mobilă, uşor de asamblat şi la un preţ convenabil a reprezentat fundaţia pe care compania s-a dezvoltat. În prezent, Liebherr este unul dintre cei mai importanţi producători de maşini de construcţii din lume, dar şi un furnizor recunoscut de produse şi servicii inovatoare, orientate spre client, în numeroase domenii.

De-a lungul anilor, afacerea de familie s-a transformat într-un grup de peste 130 de companii, cu aproximativ 38.000 de angajaţi situate pe toate continentele. Sediul grupului este situat în Bulle, Elveţia – Liebherr-International AG. Familia Liebherr este singura proprietară a companiei.

Concepută sub exigenţa calităţii superioare şi a design-ului de excepţie, linia completă de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experienţei companiei de peste 60 de ani în acest domeniu. Aparatura frigorifică Liebherr este special concepută pentru consumatorii exigenţi, care îşi doresc stil şi calitate, un standard înalt, dar în acelaşi timp ecologie şi consum redus de energie.

Pentru a asigura fiabilitatea produselor, se utilizează în fabricarea aparatelor materiale și componente de calitate superioară. Încă din faza de realizare, fiecare aparat este testat de mai multe ori în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. Dezvoltarea continuă a produselor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr.

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calităţii în Europa, dar şi în alte părţi ale lumii. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.