Frigidere și congelatoare pentru brutării și patiserii

Frigiderele și congelatoarele trebuie să își însușească provocările specifice industriei. Aparatele Liebherr sunt un răspuns competent la aceste provocări. În afară de frigiderele și congelatoarele destinate utilizării în zona de panificație, gama noastră include lăzi frigorifice și frigidere pentru băuturi pentru comerțul de mic detaliu. Vă puteți pune încrederea completă în aparatele comerciale Liebherr: 24 ore pe zi, 365 zile din an.

aparate frigorifice pentru brutării

Brutării și patiserii

Domeniu de aplicare: brutării

liebherr_bkpv8470_10_img_220Temperatura în aparatele Liebherr pentru brutării poate fi ajustată individual, în funcție de model. Două ventilatoare extrem de eficiente, cu un consum redus de energie, asigură circulația indirectă a aerului, temperatură optimizată în interiorul aparatului și o răcire delicată a produselor. Aparatele Liebherr vă pun la dispoziție numeroase inovații care să vă facă ziua de lucru mai ușoară. Aflați mai multe despre aparatele Liebherr pentru brutării.

› Domeniu de aplicare: brutării

Frigidere profesionale pentru brutării si patiserii

liebherr_bkpv8470_41_s_img_220

Frigiderele Liebherr pentru brutării și patiserii combină construcția robustă cu o întreținere ușoară și performanță eficientă de refrigerare. De asemenea, au fost gândite pentru a fi utilizate în condiții de temperatură ridicată (+10°C – +43°C). Tăvile clasice de copt alunecă cu ușurință direct pe tava în formă de L pentru a face munca mai puțin complicată și eficientă în timpul producției.

› Frigidere profesionale

Congelatoare profesionale pentru brutării si patiserii

liebherr_bgpv8420_40_g_img_220Utilizare convenabilă și caracteristici practice – tăvile de copt alunecă cu ușurință direct pe tava în formă de L. Containerele interioare sunt ușor de curățat și facilitează igiena perfectă, iar ușa rămâne deschisă din momentul în care ajunge la unghiul de 90°.

› Congelatoare profesionale